Apartment for rent: no longer available Kromme Jak in Zwolle

  • 70 m2
  • 2 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Zwolle. You can contact the advertiser if you have any questions.

Wilt u wonen op één van de mooiste plekjes van Zwolle en bent u op zoek naar een goed onderhouden 2-kamer appartement met eigen dakterras? Dan is dit wellicht de woning die u zoekt!

In het hart van de Zwolse binnenstad, achter de beroemde Sassenstraat staat deze woning te huur. Een buitengewone kans om op een toplocatie met alle belangrijke voorzieningen op steenworp afstand te wonen, in een oud en vooral bijzonder pand maar goed onderhouden appartement met dakterras. Daarbij ben je binnen 5 minuten op de snelweg De woningen zijn voorzien van een complete keuken, mooie vloeren en zijn goed afgewerkt, dus je kunt er zo in!

De Zwolse binnenstad biedt vele voorzieningen zoals supermarkten, winkelstraten, restaurants, kroegjes en uitgaansgelegenheden. Bovendien ligt het station vlakbij.

Indeling:
Via de gezamenlijke entree, waar u de fiets kunt neerzetten, komt u via een trap bij de voordeur van het appartement. Wanneer u de woning binnenstapt, stapt u direct het woon- en eetgedeelte binnen, met open keuken. De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en combioven. Aansluitend aan het woongedeelte vindt u het terras gelegen op het zuiden, die via schuifdeuren te betreden is. Het dakterras is zo’n 25 m2.
Naast de keuken bevindt zich de deur naar de slaapkamer. De badkamer, bereikbaar via de slaapkamer, is voorzien van een wasbak, toilet en een douche, tevens is hier de gelegenheid om de wasmachine aan te sluiten.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Per direct beschikbaar
- Huurprijs is € 1.195,-- excl. gas, water, elektra, tv en internet
- De waarborgsom bedraagt één maand huur
- Te huur voor tenminste 12 maanden

Nieuwsgierig naar deze woning of wilt u meer informatie over andere woningen in Zwolle? Neem contact op met RvE Wonen via info@rvewonen.nl

Read more with an subscription!

General information

City Zwolle
District/Neighbourhood: Binnenstad-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map